ABUS Ultra Mini bøjlelås

DKK 499,00

LILLE OG ROBUST Ultra Mini 410 bøjlelåsen er kompakt og kombinerer højkvalitetsmaterialer med intelligent låseteknologi.

Ikke på lager

EAN: 4003318345951 Varenummer 34595 Kategorier , , ,

Ekstra Tilbehør

Er knappen nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er knappen grøn, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Hvilke egenskaber har den, der beskytter mod tyveri? En 12 mm tyk rundet bøjle, som er fremstillet af specielt hærdet stål – præcis som kroppen og låsemekanismens konstruktionsdele. Ultra Mini 410 bøjlelåsen, der er kombineret med en låsecylinder af høj kvalitet, som yder sublim beskyttelse mod sabotage såsom dirkning takket være “dobbeltlåsning”, er en pålidelig partner, når du er ude på din kvalitetscykel. Låsen er “Produceret i Tyskland” og har bestået is-spray testen i overlegen stil.

Mærke

Alternative produkter

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.