BBCARGO Family

kr. 71.999,00

BBCARGO Easy Rider er en stabil ladcykel af højeste kvalitet. De 3 hjul giver maksimum stabilitet – selv med op til 150kg i kassen. Cyklen har drivrem der minimerer vedligehold og den stærke Shimano EP8 Cargo giver masser af kraft fra kranken.

Læs mere om BBCARGO Family herunder:

1 på lager

Med smartPLUS E-bike kan du til enhver tid indlevere dit cykel til tjek hos os. SmartPLUS indeholder en lang række servicetyper, som du kan læse mere om i linket herunder. Med smartPLUS e-bike slipper du altså helt for den løbende vedligehold af din cykel. Læs mere om SmartPLUS her
Delbetaling
7.200 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 71.999 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 7.200 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 71.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer BBCargofamily Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er knappen nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er knappen grøn, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

UNIK SIKKERHED

Oplev førsteklasses sikkerhed. Bliv set og hørt i trafikken med KNOG 0I BELL og vores integrerede lygter. Spænd dine børn fast i Thule Yelp Nexxt Maxi Seat, et af de sikreste cykelsæder på markedet. Sikkerhed er alt, når det drejer sig om transport. Især når du transporterer dine nærmeste og kære. BBCARGO er udstyret med Thule Yepp Nexxt Maxi-sæder for den højeste sikkerhed og fleksibilitet.

BÆREDYGTIG PRODUKTION BETYDER BÆREDYGTIGE LEVERANDØRER

BBCARGO har lige fra starten været en hyldest til bæredygtighed i både brug og produktion. For at opnå en bæredygtig produktion er der brugt bæredygtige danske leverandører med kerneværdier, der matcher BBCARGOs.

ELSYSTEM

Ladcyklen kommer med elsystem fra Shimano i form af en Shimano EP8 250 W motor, der kan yde helt op til 85 nm. Hertil følger der et stort Shimano Downtube batteri på 504Wh, der giver dig en estimeret rækkevidde på 50-100 km kørsel. Alt dette kan styres gennem Shimanos cykelcomputer, som er monteret på styret.

SPECIFIKATIONER
Motor
Shimano EP8 CARGO 250 W

Batteri
Shimano Down Tube 504 Wh

Display
Shimano cykelcomputer

Drivrem
Gates Carbon Belt Drive

Gear
Shimano Nexus 5-trins

Bremser
Hydrauliske skivebremser

Dæk
Schwalbe Pick-Up

Slanger
Schwalbe Air Plus

Lys
Litemove E-Bike

Pedaler
BBCARGO Skridsikre

Sadel
Stødabsorberende Unisex

Sadelpind
BBCARGO 400 mm

Styr

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BBCARGO Family”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alternative produkter

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.