Først og fremmest, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske dig et rigtig glædeligt nytår, og et forhåbentligt aktivt 2017. Cykling er ikke kun en af de nemmeste måder at komme frem på, men også sundt for hjerte og blodkar og ikke mindst fedtforbrændingen. Vi har samlet 3 små tips, så du kan nå lige præcis dine aktive mål i 2017.

1. Den rigtige cykel

Selvfølgelig har du brug for den rigtige cykel for at forblive motiveret. Er din nuværende cykel derfor ved at være kørt død, og har du brug for en ny cykel så kig her. Vi har i øjeblikket et stort Januar udsalg kørende, hvor du kan spare helt op til 43% på både 2016 og 2017 modeller.

2. Regn og slud er ingen undskyldning

Er du kommet ind i en fin træningsrytme, men vejret de næste par dage lover masser af regn? Lad ikke dette stoppe din træning, og se det i stedet for som en udfordring. Skulle du stadig ikke have motivationen, kan du passende tage et kig på vores hjemmeside, og finde noget lækkert tilbehør, til din næste tur.

3. Det er altid sjovere at være to

Det er altid sjovere at cykler to eller flere på en tur, og hvis du endnu ikke har en at træne med, så kan du jo med fordel altid spørge en ven, om han ikke skal med på en tur. Når i er to, er det altid nemmere at holde motivationen ved lige, især på de kedelige dage, hvor det kan være svært at komme ud på cyklen.