Ceramicspeed Pulley Wheel System Coated

kr. 4.379,00

Håndbygget pulleyhjul fra CeramicSpeed med det innovative Oversizeed Pulley Wheel System. OSPW-systemet passer til SRAM Red og Force AXS. Det øverste pulleyhjul er et 15-tands pulleyhjul mens det nederste er et 19-tands pulleyhjul. De store pulleyhjul sikre maximal effektivitet og en utrolig levetid. Systemet er en af de mest innovative opfindelser indenfor highend cykelindustrien i de seneste år.

Ikke på lager

Varenummer 107380 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er knappen nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er knappen grøn, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Udviklet og håndbygget i Danmark

Håndbygget pulleyhjul fra CeramicSpeed med det innovative Oversized Pulley Wheel System. OSPW-systemet passer til SRAM Red og Force AXS. Det øverste pulleyhjul er et 15-tands pulleyhjul mens det nederste er et 19-tands pulleyhjul. De store pulleyhjul sikrer maximal effektivitet og en utrolig levetid.

CeramicSpeed OSPW er en af de mest innovative opfindelser i cykelbranchen de seneste år, og de innovative pulleyhjul bliver blandt andet brugt af verdens bedste mountainbikeryttere, landevejsryttere og triatleter. Blandt andet kører Jakob Fuglsang med disse Oversized Pulleyhjul. Dette CeramicSpeed OSPW er coated, hvilket betyder, at hjulet er behandlet med et tyndt metallag, der giver en høj resistens mod korrosion og samtidig en endnu lavere friktion end standard keramiske lejer.

CeramicSpeed yder hele 6 års garanti på coatede OSPW, hvilket gør det innovative system til en overskuelig opgradering – selv for motionisten!

 

Specifikationer

  • Passer til SRAM Red og SRAM Force AXS
  • Kompatibelt med 12 speed gearsystemer med en gearudveksling på 10-36T (kassettens tænder)
  • Kompatibelt med 11 speed gearsystemer med en gearudveksling på 11-32% (kassettens tænder)
  • Pulleyhjulene er fremstillet i aluminium

 

 

Mærke

Alternative produkter

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.