Ceramicspeed Pulley Wheel System

kr. 3.719,00

Håndbygget pulleyhjul fra CeramicSpeed med det innovative Oversized Pulley Wheel System. OSPW-systemet passer til en SRAM Eagle AXS bagskifter. Det øverste pulleyhjul er et 15-tands pulleyhjul mens det nederste er et 19-tands pulleyhjul. De store pulleyhjul sikre maximal effektivitet og en utrolig levetid.

Systemet er en af de mest innovative opfindelser indenfor highend cykelindustrien i de seneste år.

 

1 på lager

Delbetaling
372 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 3.719 kr. over 10 mdr.: Månedlig ydelse 372 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 3.719 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer 107002 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er knappen nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er knappen grøn, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Designet og håndbygget i Danmark

Håndbygget pulleyhjul fra CeramicSpeed med det innovative Oversizeed Pulley Wheel System. OSPW-systemet passer til en SRAM Eagle AXS bagskifter med 1×12 gear. Det øverste pulleyhjul er et 15-tands pulleyhjul mens det nederste er et 19-tands pulleyhjul. De store pulleyhjul sikrer maximal effektivitet og en utrolig levetid.

CeramicSpeed OSPW er en af de mest innovative udviklinger i cykelbranchen i de seneste år, og bliver allerede brugt af flere af verdens bedste topatleter indenfor landevejscykling, mountainbiking og triathlon. Blandt andet kører den dobbelte danske monumentvinder, Jakob Fuglsang, med CeramicSpeed OSPW.

 

Specifikationer

  • Kompatibelt med SRAM XX1 AXS (12 gear), SRAM Eagle GX AXS (12 gear) & SRAM Eagle X01 AXS (12 gear) bagskiftere.
  • Pulleyhjulene er produceret i aluminium
  • Cagen er produceret i carbon
  • 3 fjederspændingsindstillinger, som gør at du kan tilpasse opsætningen alt efter dit kørselsforhold
  • Kompatibelt med kassetter med 10-52 tænder

 

 

Mærke

Alternative produkter

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.