Brinckers cykler (15)

(15) 15 Varer fundet
Brinckers
  • ✓ Smart Hollandsk Design
  • ✓ Kraftig motor med høj ydeevne
  • ✓ Høj kvalitet

Tabel Liste

Tabel Liste


Til toppen

Brinckers cykler

Brinckers cykel

Hollandske Brinckers er med til at definere de nye standarder ift. elcykler når det gælder nyeste og bedste teknologi på markedet lige nu.
Cyklerne fra Brinckers er ægte hollandsk kvalitet til den cykelglade nation. Ligesom Holland er vi i Danmark ved at komme med på bølgen når det drejer sig om elcykler.

Cykel mærket Brinckers er opstået efter den hollandske novelle om Hans Brinker som ifølge fortællingen reddede landet mod truslen fra havet ved at sætte sin finger i hullet på en dæmning og derved forsvare landet med sine bare næver.

Vi er derfor stolte over at kunne præsentere disse elcykler fra Brinckers hos smartcykler.dk og dermed bidrage til et udvalg af elcykler i højeste kvalitet med alt det nødvendige udstyr.

Så hvorfor vælge en Brinckers cykel?

Du får med dette cykel mærke smart hollandsk design, da alle cyklerne er rent hollandsk designet og kommer med en stor luksus LCD skærm. Alle cyklerne er flot udført med et eksklusivt og flot udtryk. Endvidere får du med disse cykler den bedste performance, da cyklerne er udstyret med det nyeste indenfor motorteknologi og derfor er 20-60% kraftigere end andre elcykler. Derudover er kapaciteten af standard batteriet højere, hvilket giver længere rækkevidde og længere levetid.
Du får alt i alt en cykel i højeste kvalitet.

Cyklerne har kraftige motorsystemer af højeste kvalitet og kommer med alt det nødvendige tilbehør som en hverdags cykel til hverdagens tænkelige formål måtte byde på. Samtidig er de skarpt prissatte og dermed et udtryk for nogle hollandske værdier og fokuspunkter som drejer sig om design, teknologi og handel.

Udover disse lækre elcykler fra det hollandske mærke forhandler vi hos smartcykler.dk en lang række andre elcykler fra et bredt udvalg af mærker af højeste kvalitet. Se på siden vores store udvalg cykler og find helt sikkert den model der passer til dig.

Centurion cykler fra Smartcykler vurderes med et gennemsnit på 9.7, baseret på 8 kundeanmeldelser.
Priserne på Centurion cykler varierer fra 16.999,- DKK til 22.999,- DKK.