Garmin Rally™ XC100

DKK 5.499,00

Rally XC100 er testet til det ekstreme, så du kan også køre der. Denne enkeltregistrerende effektmåler giver dig pålidelige effektmålinger og er nem at overføre mellem cykler, uanset hvilken cykel du kører på, eller hvor du kører. Pedalen monteres på akkurat samme måde som alle andre pedaler, så den er nem at flytte fra cykel til cykel.

Dyk langt ned i dine præstationer ved at måle effekt og kadence. Kompatibilitet med Edge® cykelcomputer og Garmin Connect app gør det nemt at opdatere software og overføre data.

Rally effektmålere har gennemgået strenge tests for at sikre total pålidelighed. Denne elegante pedal har et suverænt design med indbyggede sensorer og kan monteres som enhver anden pedal. Og den er nem og hurtig at overføre mellem cykler.

1 på lager

Varenummer 010-02388-05 Kategorier , , Mærke

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Rally XC100 er testet til det ekstreme, så du kan også køre der. Denne enkeltregistrerende effektmåler giver dig pålidelige effektmålinger og er nem at overføre mellem cykler, uanset hvilken cykel du kører på, eller hvor du kører. Pedalen monteres på akkurat samme måde som alle andre pedaler, så den er nem at flytte fra cykel til cykel. Pedalerne er designet med dine foretrukne SHIMANO SPD klamper i tankerne, så det er nemt og bekvemt for dig at bruge dem.

Dyk langt ned i dine præstationer ved at måle effekt og kadence. Kompatibilitet med Edge® cykelcomputer og Garmin Connect app gør det nemt at opdatere software og overføre data.

Rally effektmålere har gennemgået strenge tests for at sikre total pålidelighed. Denne elegante pedal har et suverænt design med indbyggede sensorer og kan monteres som enhver anden pedal. Og den er nem og hurtig at overføre mellem cykler. Ved præcist at måle din kadence og de kræfter, der registreres på den venstre pedal, fordobler Rally XC100 værdien for at give dig den samlede effekt. Vil du have flere målinger? Nem opgradering til et dobbeltsensorsystem når som helst.

Sørg for, at du er klar til de lange ture og træningslejre med op til 120 timers batterilevetid.

I kassen medfølger:

  • Rally XC100 pedaler
  • Klampehardware
  • 55 mm Q-faktor skive
  • Dokumentation

Pedalerne vejer kun 451 gram, er vandtætte og måler med +/- 1,0% nøjagtighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Garmin Rally™ XC100”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.