X

Hecto+ Vision

kr. 999,00

Drøn igennem byen med denne smarte og sikre Hecto+ Vision cykelhjelm, der med sit for- og baglys sætter den nye standard indenfor smarte city cykelhjelme!

Med hele 65 lumen frontlys og 1,5 lumen baglys, kan trafikkanter se dig på lang afstand! Batterilevetiden er helt op til 6 timer, og det tager kun to timer at lade hjelmen op.

Hjelmen findes i to størrelser: Medium = 54-57cm, Large = 58-61cm.

Læs mere om modellen nedenfor.

 

EAN: Varenummer 5714950000779 Kategorier , , ,

Ekstra Tilbehør

Er knappen nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er knappen grøn, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Godkendt cykelhjelm til voksne – komfortabel og sikker

Hecto+ Vision er en sikkerhedsgodkendt cykelhjelm, der har en fremragende pasform og ikke generer hovedbunden. Derudover er også remmen inde i hjelmen justerbar. det sikrer at cykelhjelmen sidder efter anbefalingerne fra Rådet for Sikker Trafik og samtidig ikke generer hovedbunden. Du drejer blot på knappen, der sidder i nakken hjelmen indtil du finder det komfortabelt og hjelmen dækker din pande, tindinger og nakke.

Hjelmen er desuden designet med en justerbar strop, der let tilpasses, så du kan have cykelhjelmen korrekt på, uden at blive kvalt af spændet under hagen. I den ydre skal er der flere ventilationshuller, så du får god udluftning under hjelmen. Foran er der et lille, indbygget visir, der skygger for solen, når den skinner i øjnene om sommeren eller efteråret.

Smart cykelhjelm med indbygget lys for- og bagpå

Denne cykelhjelm er en af de første godkendte hjelme i Danmark, der har indbygget lys både for- og bagpå. Lyset kan ikke erstatte almindelige cykellygter, men det gør dig mere synlig i trafikken, da andre, større trafikanter bedre kan se dig i mørket. Derudover giver frontlyset et bedre udsyn over cykelstien, når det er mørkt. Da lyset kommer fra din pande, får du belyst nøjagtigt dér, hvor du kigger (og det er naturligvis på cykelstien).

Lygterne på hjelmen er LED, der er mere energieffektivt og dermed giver mere lysetid. Du får helt op til 6 timers lys på en enkelt opladning – så du har lys til selv de længste cykelture. Det betyder samtidig, at batteriet ikke tilføjer mere vægt til hjelmen end højest nødvendigt, og den tynger ikke hovedet. Når batteriet er fladt, oplades det nemt med det medfølgende USB-kabel og en stikkontakt.

Lyset har fire forskellige lysindstillinger:

  • Både front- og baglys er tændt
  • Frontlys lyser, baglys blinker langsomt
  • Frontlys lyser, baglys blinker hurtigt
  • Frontlys er slukket, baglyset lyser

Du har altså samme muligheder på baglyset, som du ville have på en almindelig cykellygte, mens du kan slukke for frontlyset om dagen, når du ikke har brug for det.

Voksen cykelhjelm i kvalitetsmaterialer

Vi har udviklet Vision i kvalitetsmaterialer, der beskytter hovedet, hvis du skulle have brug for det. Uden på hjelmen er der en hård, letvægtsskal, der er designet til at glide af på overfladen, for at mindske slaget, hvis uheldet skulle være ude. Indeni er der en blød og komfortabel padding, der sidder komfortabelt på hovedet både om sommeren og om vinteren. Denne padding fungerer som en støddæmper, hvis du styrter.

Uanset hvilken farve du vælger til din nye cykelhjelm, er både den ydre skal og den indre padding CE EN 1078 certificeret. Det betyder, at hjelmen lever op til de europæiske og danske sikkerhedsstandarder for cykelhjelme. Det er din garanti for, at dit hoved er beskyttet, hvis du kommer galt afsted.

 

Specifikationer

Materiale: PC skal + EPS padding

Størrelse: L: 58-61 cm / M: 54-57 cm

Vægt: M: 380 gram –  L: 420 gram

Ladetid: 2,5 timer

Batterilevetid (Standby): 160 dage

Batterilevetid (Ved alm. brug): 6 timer

Frontlys: LED – Lumen 60-65

Baglys: LED –  Lumen 1.2-1.5

Mærke

Køn

Dame, Dreng, Dreng (barn), Herre, Pige, Pige (barn)

Farve

Sort

Tøj Størrelse

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hecto+ Vision”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alternative produkter

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.