Garanti & reklamation

Reklamationsret

Hos smartcykler.dk har du altid 24 måneders reklamationsret. Det betyder at din cykel enten vil blive repareret, ombyttet, du vil få pengene tilbage eller afslag i prisen, hvis den går i stykker eller ved mangler. Vær opmærksom på at ved fejlagtig brug eller ved skadende adfærd dækker reklamationsretten ikke.

Hvis du oplever problemer med din cykel, kontakt da venligst vores kundeservice, vi vil med glæde hjælpe dig. Du kan også sende os en e-mail, eventuelt med billeder af problemet, så vi kan forsøge at fastslå om der er tale om en reklamationssag.

Ønsker du at fremsætte krav om reklamationsretten

Du kan enten ringe til os eller sende en e-mail indeholdende følgende oplysninger:

  • Ordrenummer (du finder det på fakturaen eller på ordrebekræftelsen
  • Stelnummeret på cyklen (står på selve cyklen)
  • Klar beskrivelse af skaden (hvad er sket, hvornår er det sket, hvordan skete det)
  • Et billede af den defekte del (hvis relevant)
  • Er din cykel ældre end 3 måneder? Hvis ja, har din cykel haft det første servicetjek?

Garanti

Smartcykler.dk giver dig den fulde fabriksgaranti. Det vil sige, at vi følger de retningslinjer og betingelser, der er udstedt fra producentens side. For specifikke detaljer henvises til de enkelte producents hjemmeside.

Ved normal brug og vedligeholdelse, får du op til 10 års garanti på materiale og konstruktion af stel og fast forgaffel. På dele er der 2 års garanti på materiale og konstruktion. Sliddele som dæk, sadel, kæde, klinger er ikke dækket af garanti, men reklamationsret hvis der er tale om konstruktion og/eller materialefejl.

Betingelser

Ovennævnte garantibestemmelser gælder kun for den første ejer.

Regelmæssig vedligeholdelse - første servicetjek

Det er vigtigt at få din cykel til et servicetjek senest 3 måneder efter købet. Dette forhindrer for tidligt slid og forlænger holdbarheden af cyklen. Rettidige servicetjek er også en forudsætning for at opretholde garantien på din cykel. Hos smartcykler.dk får du det første servicetjek gratis, læs mere om det her.