Spar 10%

MUC-OFF Luxury Chamois Cream

DKK 179,00

Spar DKK 20,00
Før DKK 199,00

MUC-OFF Luxury Chamois Cream 100ml er en luksuriøs buksefedt, der reducerer naturligt friktion på din hed. MUC-OFF Luxury Chamois Cream leveres i en 250ml bøtte, der holder til utallige cykelture!

Ikke på lager

Varenummer 339-S Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er knappen nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er knappen grøn, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

MUC-OFF Luxury Chamois Cream 250ml er en luksuriøs buksefedt, der reducerer naturligt friktion på din hed. MUC-OFF Luxury Chamois Cream leveres i en 250 ml bøtte, der holder til utallige cykelture.

Den er anti-bakteriel, 100% fri for parabener og udelukkende udviklet af naturlige ingredienser. Buksefedtet er meget fugtgivende og har en mild kølefunktion, hvilket gør at MUC-OFF Luxury Chamois Cream beskytter huden på længere cykelture. Buksefedtet skaber en hinde mellem huden og cykelbuksen, hvilket mindsker friktion og anden irritation. Desuden dræber MUC-OFF Luxury Chamois Cream 99% af alle overflade-bakterier, hvilket gør Muc-Off’s buksefedt til et must-have for cykelentusiater og elite-ryttere verden rundt.

MUC-OFF Luxury Chamois Cream er udviklet til at give elite-ryttere og atleter de bedst mulige forudsætninger under træning og konkurrence. Vi anbefaler MUC-OFF Luxury Chamois Cream til cykelrytteren der cykler længere ture eller flere dage i træk.

Mærke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MUC-OFF Luxury Chamois Cream”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alternative produkter

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.