Nyt brand i produktlinjen

Cannondale - nyt mærke hos smartcykler powered by Støvring Cykler

Endelig kan vi præsentere jer for en STOR nyhed, som vi har glædet os til at kunne fortælle jer! Nemlig at Smartcykler.dk og Støvring Cykler nu er blevet forhandlere af et af de mest innovative cykelmærker i verden – nemlig Cannondale.

Et par facts om mærket:

☑️ Cannondale er stærkt repræsenteret på mountainbike og på landevejene, både blandt motionister og professionelle

☑️ Cannondale producerede den første cykel i år 1971, og har siden da vundet World Cups i mountainbike og etaper på World Tours på landevejene

☑️ Cannondale er især kendt for sin innovative forgaffel til mountainbikes, der nu også findes på flere af deres gravel-cykler. Inden længe kan i finde Cannondale’s spændende sortiment af elcykler, mountainbikes, racercykler osv. På Smartcykler.dk – Powered by Støvring Cykler, samt i Støvring Cykler

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.