X

Orbea MX 50 27

kr. 5.199,00

Med Orbea MX 27 50 har Orbea skabt en mountainbike til dig, som primært kører på grusveje og asfalt, men som også gerne vil prøve kræfter med MTB sporene ude i skoven. Cyklen kommer blandt andet med hydrauliske skivebremse fra Shimano, en Shimano geargruppe og brede dæk med greb i underlaget.

 

Med SmartPLUS vedligeholder vi din nye cykel for dig! Det betyder, at du blot skal indlevere din cykel til vores mekaniker, der herefter vil justere, smøre og sikkerhedstjekke din cykel. Læs mere om hvad SmartPLUS indeholder herunder, og se hvordan du for et lille engangsbeløb aldrig mere behøves at vedligeholde din cykel. Læs mere om SmartPLUS her
Find din størrelse - klik på linealen
Delbetaling
260 kr. pr. mĂĄned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 5.199 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 260 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 5.199 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
EAN: Varenummer L210NX Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er knappen nedefor orange, sĂĄ følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er knappen grøn, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Flaskeholder
LĂĄs
Cykelhjelm
Pleje
Cykellygter
Skærme
Støtteben
Bagagebærer
Pakketilbud

Med Orbea MX 27 50 har Orbea skabt en mountainbike til dig, som primært kører på grusveje og asfalt, men som også gerne vil prøve kræfter med MTB sporene ude i skoven. Cyklen kommer blandt andet med hydrauliske skivebremse, en Shimano geargruppe og brede dæk med greb i underlaget.

 

EFFEKTIVE SKIVEBREMSER

Mountainbiken kommer med hydrauliske skivebremser fra Shimano. Hydrauliske skivebremser er den mest effektive bremsetype, som findes på cykelmarkedet. Skivebremserne stopper dig i alt slags vejr, og de kan hjælpe dig sikkert ned på selv de stejleste nedkørsler. Derudover kræver hydrauliske skivebremser minimalt vedligehold, hvor det kun er bremseklodser, der skal skiftes en sjælden gang i mellem.

 

DRIFTSSIKKER GEARGRUPPE

På cyklen er der monteret en Shimano geargruppe. Shimano er kendt for at lave de mest driftssikre og effektive geargruppe på markedet. Cyklen kommer med en Acera-geargruppe. Acera-geargruppen er to trin bedre end den billigste geargruppe, Tourney, som typisk ses på mountainbikes i denne prisklasse. Blandt forbedringer har Shimano brugt rustfri materialer på Acera-geargruppen, hvilket gør, at den kan holde til Danmarks vintervejr med salt på vejene.

 

KOMFORTABLE DÆK

For at sikre god komfort og godt greb i underlaget, kommer mountainbiken med 2.35″ brede dæk fra Kenda. Med brede dæk kan du kører med lavere dæktryk, hvilket betyder mere komfort og bedre greb i underlaget.

Ă…rgang

2021

Affjedring

Affjedret forgaffel

Antal gear

16 gear

Bremsetype bag

Hydraulisk skivebremse

Bremsetype for

Hydraulisk skivebremse

Cykelstørrelse

M (ca. 163-179 cm), S (ca. 160-170 cm)

Din højde

160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179

Farve

Lilla, Pink

Geargruppe

Shimano Acera

Geartype

Udvendige gear

Hjulsæt materiale

Aluminium

Hjulstørrelse

27,5”

Kassette

Sunrace 8 gear, 11-34T

Køn

Dame, Herre

Kranksæt

1x kranksæt, aluminium

Mærke

Stelmateriale

Aluminium

Alternative produkter

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.