X

Scott Arx

kr. 799,00

Hos Scott er vi fans af at gøre en god ting endnu bedre. Alt, hvad vi har lært af vores avancerede racerhjelme, er brugt til udvikling af Scott Arx. Scott Arx er en alsidig allrounder cykelhjelm til MTB og vej. Den 230gr lette Scott Arx er designet til entusiaster og præstationsorienterede ryttere og imponerer med en fantastisk ventilation og forbrugervenlige funktioner såsom et let justeringssystem og aftageligt visir.

EAN: Varenummer 2751956823 Kategorier , , ,

Ekstra Tilbehør

Er knappen nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er knappen grøn, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

SCOTT Arx er en hjelm til både mountainbike- og landevejsryttere.

Hjelmen er en af de mest komfortable og velventilerede hjelme i dens prisklasse. Hjelmen kommer med SCOTT’s MRAS spændesystemet, som sikrer høj komfort og nem justering af hjelmen, derudover er det muligt at tage visiret af hjelmen alt efter vejrforholdene og underlaget.

Årgang

2021

Farve

Blå

Køn

Dame, Herre

Mærke

Tøj Størrelse

, ,

Alternative produkter

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.