X

Scott Arx Plus

kr. 999,00

Hos Scott er vi fans af at gøre en god ting endnu bedre. Alt, hvad vi har lært af vores avancerede racerhjelme, er brugt til udvikling af Scott Arx Plus. Arx Plus er en alsidig allrounder cykelhjelm til MTB og vej. Den 250gr lette Arx Plus er designet til entusiaster og præstationsorienterede ryttere og imponerer med en fantastisk ventilation, det veletablerede MIPS® Brain Protection System og forbrugervenlige funktioner såsom et let justeringssystem og aftageligt visir.

EAN: Varenummer 2751926513 Kategorier , , , ,

Ekstra Tilbehør

Er knappen nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er knappen grøn, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

COTT Arx Plus er en hjelm til både mountainbike- og landevejsryttere.

Hjelmen er en af de mest komfortable og velventilerede hjelme i dens prisklasse. Derudover er det også en meget sikker hjelm, hvor den er udstyret med det Svenske MIPS-system, som er udviklet af svenske hjernekirurger.

MIPS står for “Multi-Directional Impact Protection System” og er et system, der mindsker sandsynligheden for hjerneskader ved styrt. I farven “vogue silver/reflective grey” er cykelhjelmen udstyret med indbygget refleks i skjoldet, hvilket sikrer, at man nemmere bliver set i mørke. Visiret på hjelmen er muligt at tage af.

Årgang

2021

Farve

Sølv

Køn

Dame, Herre

Mærke

Tøj Størrelse

, ,

Alternative produkter

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.