Shimano 105 R7000 SPD Carbon

DKK 1.099,00

Shimano R-7000 105 SPD er en kvalitets klikpedal til landevejscykler, der sikrer en høj grad af kraftoverførsel under kørsel. For at sikre en maksimal kraftoverførsel mellem klampe og pedal, er pedalen produceret med en ekstra bred overflade.

Ikke på lager

EAN: 4524667866282 Varenummer EPDR7000 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er knappen nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er knappen grøn, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Shimano R-7000 105 SPD er en kvalitets klikpedal til landevejscykler, der sikrer en høj grad af kraftoverførsel under kørsel. For at sikre en maksimal kraftoverførsel mellem klampe og pedal, er pedalen produceret med en ekstra bred overflade. Pedalen er produceret i carbon, for at skabe maksimal stivhed, og akslen er forseglet med god afstand til lejerne, så der er masser af råderum og mulighed for trygfordeling under kørsel.
Pedalerne vejer kun 265 gram, og leveres med SM-SH11 klamper.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.