X

Shirt Scott RC Premium Kinetech S/SL Men's Red

DKK 1.399,00

SCOTT RC Premium Kinetech ™ kortærmet skjorte er skabt til de hurtigste løbsdage. Med sin hastighedsfokuserede mønster og aero-optimerede stoffer skaber den, den aerodynamiske fordel, der kan understøtte en race-vindende bevægelse. Strategisk placerede kuplede stoffer på ærmerne og glatte stoffer foran og bagpå kombineret med DWR LOT ‘O’ DRY ™ -teknologi og dens enestående tørre- og fugtighedsstyringsegenskaber gør dette stykke til SCOTTs hidtil mest teknologisk avancerede og hurtigste cykeltrøje.

1 på lager

EAN: 7613368769255 Varenummer 2752706494001 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er knappen nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er knappen grøn, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Køn

Herre

Mærke

Tøj Størrelse

Alternative produkter

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.