SIGMA Bicycle Computer Pure 1

DKK 229,00

PURE 1 ser ikke kun godt ud. Den er også let at læse på; og endnu nemmere at bruge. Det ekstra store display viser de 3 vigtigste cykelfunktioner (hastighed, tripafstand, triptid) på samme tid, og giver et simpelt overblik over din cykeltur.

Ikke på lager

EAN: 4016224031009 Varenummer 3100 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er knappen nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er knappen grøn, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

PURE 1 ser ikke kun godt ud. Den er også let at læse på; og endnu nemmere at bruge. Det ekstra store display viser de 3 vigtigste cykelfunktioner (hastighed, tripafstand, triptid) på samme tid, og giver et simpelt overblik over din cykeltur. Cykelcomputeren er med ledning, hvilket vil sige at den medfølgende måleenhed, der skal monteres på cyklens forgaffel, er forbundet med cykelcomputeren via et kabel.

Mærke

Alternative produkter

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.