X

Smart Racing Cycling Club

Smart Racing Cycling Club er en cykelklub, der har fokus på at fremme cykling blandt cykelinteresserede. Klubben har både motionister og licensryttere og vi har fokus på, at skabe træningsrammer til alle niveauer. Nedenfor kan du læse om kontingentsatser for motion og elite samt træningstider.

Træning, udover den ugentlige planlagte træning, kommunikeres typisk via klubbens Facebook-gruppe, som du kan tilmelde dig i bunden af siden. Facebook-gruppen er lukket og kun for betalende medlemmer.

Kontingentsatser motion

Kontingentsatser licens

Voksne 700,-

Motionscykling. Beløbet betales en gang årligt. Sæsonen løber cirka fra januar til december. Foruden den planlagte træning tilbydes løbende træninger på MTB, landevejen og gravel. 

Ungdom (9-16 år) 500,-

Voksne 1000,-

Landevejscykling eller mountainbike. Beløbet betales en gang årligt. Sæsonen løber cirka fra marts til oktober. Foruden den planlagte træning tilbydes løbende træninger på MTB, landevejen og gravel. 

Ungdom (9-16 år) 800,-

Træningstider

Mountainbike- og landevejstræning foregår fra Porsborgparken 11/Smartcykler.dk lørdag fra klokken 8.00 – 10.00 i sæsonen. Træningen er kun for medlemmer. Ønsker du at deltage i prøvetræning, kontakt da srcc@smartcykler.dk for mere info.

Sæsonen starter i januar og slutter i december. 

Udfyld blanketten nedenfor og meld dig ind i SRCC

Vedtægter

Meld dig ind i vores lukkede Facebook-gruppe

Få besked når den er tilbage på lager

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.