X

Syncros Coupe Cage 1.0

kr. 249,00

Syncros Tailor Cage 1.0 er en smart flaskeholder med et lavt profildesign og et sideudtag til enten højre eller venstre, der giver dig nem adgang til din drikkedunk – selv i smĂĄ rammer. Sideudtaget lader dig køre pĂĄ ujævnt underlag, uden at du mister din drikkedunk – et problem der ofte opstĂĄr for mountainbikere. Tailor Cage 1.0 er produceret i en unik kombination af carbon og komposit, for at holde vægten nede og stivheden i top. Tailor Cage 1.0 vejer kun 26 gram, og fĂĄs i et stort udvalg af farver.

13 pĂĄ lager

EAN: 7613368105985 Varenummer 2655940135222 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er knappen nedefor orange, sĂĄ følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er knappen grøn, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.