Syncros Stem RR IC Computer Mount

DKK 649,00

Det nye computer mount fra Syncros passer på Syncros’ RR iC-frempind, der findes på Scott Addict modeller fra år 2021 og frem. Mountet er udviklet i samarbejde med K-edge, der er markedsledende indenfor mounts til cykler, og er fremstillet i aluminium for at give en robust, sikker og stilren løsning, for dig der bruger Garmin eller Wahoo til at tracke din træning. Mountet gør at din computer-enhed flugter med styret, hvilket giver et særdeles stilrent udtryk, samtidigt med at din cykelcomputer er godt beskyttet i tilfælde af styrt.

8 på lager

EAN: 7613368794066 Varenummer 2754360001222 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er knappen nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er knappen grøn, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.