X

Tacx FLUX 2 Smart Hometrainer

DKK 6.189,00

Denne Tacx hometrainer med direkte drev er designet til at nedbringe vibrationer og støjniveau til et absolut minimum, hvilket resulterer i en af de mest støjsvage hometrainere med svinghjul på markedet. (Leveres uden kassette). Hometraineren tilsluttes let din PC/Mac eller mobilenhed og kan bruges med programmer som Tacx Training og Zwift.

8 på lager

Delbetaling
310 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 6.189 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 310 kr. Samlede kreditomkostninger 0 kr. Samlet tilbagebetaling 6.189 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 0,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Varenummer T2980.64 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er knappen nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er knappen grøn, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Tacx Flux 2 smart trainer er Tacx´nyeste udgave i Flux-serien. Hometraineren har nu større og tungere svinghjul på 7,6 kg for en mere naturlig køreoplevelse og kan håndtere spurter op til 2000 watt. Effekt, kadence, og hastighed måles indenfor 2,5% . Derudover kan den simulere stigningsprocenter op til 16% hvilket er mere end rigeligt. Det robuste og stabile design sikrer at traineren står stabilt og at al din energi formidles til pedalerne.

Med til traineren følger Tacx training som er en software med både virtuelle køreoplevelser og træningsprogrammer. Traineren kan forbindes med ANT+ og Bluetooth. Passer til alm quick release aksler og med i kassen følger adaptere til både 12×142 og 12×148 mm thru axle. Kassettehylsteret passer til shimano/sram 8, 9, 10 og 11 speed. Sram XDR eller campagnolo kassettehylster kan tilkøbes.

Køn

Dame, Herre

Mærke

Alternative produkter

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.