Tacx Neo 2T Smart Hometrainer

DKK 9.999,00

Er du på udkig efter den bedste køreoplevelse på hometrainer vinteren over. Så led ikke længere. Tacx Neo 2t har alt hvad du skal bruge. Denne smart-trainer ses af de fleste som den bedste på markedet, og har en helt fantastisk køreoplevelse. Den kan forbindes med dine yndlings-træningsapps som Zwift eller Tacx training, og kan være med til at holde din form i top vinteren over – uden af få våde og kolde fødder. Med Tacx Neo 2t har du altid effektiv træning med et af deres træningsprogrammer, og samtidig er der altid godt vejr at træne i.

5 på lager

Delbetaling
327 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 9.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 327 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 11.763 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 11,43%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Varenummer T2875.61 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er knappen nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er knappen grøn, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Højdepunkter

Tacx Neo 2t er den bedste og mest stille hometrainer på markedet. Denne Smart trainer har intet fysisk svinghjul, men derimod et såkaldt virtuelt svinghjul med 32 stærke magneter som styrer modstanden. Den kan måle op til 2200 watt med kun 1% afvigelse. den kan simulere nedkørsler, og har ry for at være den mest realistiske hometrainer at køre på. Den er utroligt stabil, men stadig med en smule flex for at få en mere behagelig køreoplevelse. Den kan simulere op til 25% stigning hvilket er 25%, eller 5 procentpoint, mere end konkurrenterne. Tacx Neo 2t bliver blandt andet brugt af det professionelle cykelhold Quick-Step med store stjerner som Julian Alaphilippe og Kasper Asgreen.

Med i kassen

  • NEO 2T Smart Trainer
  • Forhjulsstøtte
  • Quick release til racercykler og mountainbikes (5 mm)
  • Quick release-direkte drev med adaptersæt (142 x 12 mm og 148 x 12 mm)
  • En måneds Tacx Premium software
Køn

Dame, Herre

Mærke

Alternative produkter

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.