Tacx NEO Bike Smart trainer

DKK 19.999,00

Tacx NEO Bike Smart er en revolutionerende smartcykel, der lader dig træne, som du vil. Den er støjsvag, kraftfuld og nøjagtig og gør indendørscykling utroligt realistisk og sjovt.

1 på lager

Delbetaling
625 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 19.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 625 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet tilbagebetaling 22.483 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 8,04%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Varenummer T8000.61 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er knappen nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er knappen grøn, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

DYNAMISK INERTI

Dynamisk inerti simulerer en udendørs cykeltur indendørs ved at styre din masseinerti, og den kompenserer for vægt, hastighed og hældningsvinkel for at få din køreoplevelse til at føles mere realistisk.

VEJFORNEMMELSE

Denne funktion fungerer sammen med Tacx software eller Zwift appen for at få traineren til at vibrere og simulere fornemmelsen af at køre på forskellige vejoverflader, eksempelvis brosten og grus.

ULTIMATIV FORDYBELSE

Mens du kører, vil gearfornemmelsen efterligne følelsen af, at din kæde hopper ind i et andet gear. Når den er tilsluttet en ekstern strømkilde, simulerer nedkørselssimuleringen nøjagtig kørsel ned ad bakke.

PEDALOMDREJNINGS­FORDYBELSE

NEO Bike Smart måler placeringen af dit venstre og højre ben for at analysere din pedalteknik og hjælpe dig med at udvikle en mere effektiv pedalomdrejning.

NØJAGTIG OG PÅLIDELIG

Hold styr på din ydeevne og dine fremskridt med pålidelige, ensartede målinger – kalibrering er ikke nødvendig. Det omfatter effekt, hastighed og kadence, som er målt nøjagtigt inden for 1%.

KLAR TIL SPURT

Det velafbalancerede design i NEO Bike sikrer maksimal stabilitet, selv under de mest eksplosive spurter – op til 2,200 watt.

KOM HØJERE OP

Få mest muligt ud af din intense træning ved at træne på realistisk simulerede stigninger op til en 25% hældning.

JÆVN OG LYDLØS

Kombinationen af NEO smart-teknologi og NEO Bike Smart systemets interne design resulterer i en af de mest støjsvage indendørs cykeltrainere på markedet.

KAN TILPASSES FULDSTÆNDIGT

Gør denne cykel til din egen ved at justere pedaler, sadlen, (triatlon)styret, styrtapen og pedalarmen. Den kan endda justeres i henhold til de nøjagtige indstillinger for din landevejs- eller triatloncykel.

Bemærk: Pedaler og iPad medfølger ikke!

I kassen medfølger:

 • NEO Bike
 • Blæsere
 • Tablet-holder
 • Saddel
 • Styr
 • 2 USB-opladere (foran)
 • Svedcover
 • Ciro flaskeholder
 • Flaske
 • Tacx håndklæde
 • En måneds Tacx Premium software

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tacx NEO Bike Smart trainer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Alternative produkter

Størrelsesguide

Er du i tvivl om hvilken størrelse cykel, der passer til dig? Så klik på linket herunder og se vores størrelsesguide. Størrelsesguiden er udarbejdet i samarbejde med vores leverandører, og derfor kan størrelserne afvige imellem mærkerne. 

Er du i tvivl om størrelsen anbefaler vi derfor, at du kontakter os i chatten eller kommer forbi vores butik og prøver cyklen.