ABUS Ultra Mini bøjlelås

DKK 499,00

LILLE OG ROBUST Ultra Mini 410 bøjlelåsen er kompakt og kombinerer højkvalitetsmaterialer med intelligent låseteknologi.

Tilgængelig på restordre

EAN: 4003318345951 Varenummer 34595 Kategorier , , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Hvilke egenskaber har den, der beskytter mod tyveri? En 12 mm tyk rundet bøjle, som er fremstillet af specielt hærdet stål – præcis som kroppen og låsemekanismens konstruktionsdele. Ultra Mini 410 bøjlelåsen, der er kombineret med en låsecylinder af høj kvalitet, som yder sublim beskyttelse mod sabotage såsom dirkning takket være “dobbeltlåsning”, er en pålidelig partner, når du er ude på din kvalitetscykel. Låsen er “Produceret i Tyskland” og har bestået is-spray testen i overlegen stil.

Mærke

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.