Batavus Atmos

DKK 6.399,00

Batavus Atmos er en let cykel, som du virkelig kan komme hurtigt af sted på. For at holde vægten nede på cyklen, Batavus valgt at udstyre den med racerfælge og hydrauliske skivebremser. De hydrauliske skivebremse har mange fordele, de er mindre følsomme over for mudder, vand og snavs, hertil har hydrauliske skivebremser en kraftig og nøjagtig bremsning, samtidig med, at der er minimalt vedligehold på dem.

Med smartPLUS kan du til enhver tid indlevere dit cykel til tjek hos os. SmartPLUS indeholder:
  • Sikkerhedstjek
  • Efterspænding af hele cyklen
  • Smøring af udvendige bevægelige dele
  • Smøring af drivlinje (herunder kæde)
  • Pumpning af dæk
  • Justering af sadel- og styrhøjde
Med smartPLUS slipper du altså helt for den løbende vedligehold af din cykel. Dog skal cyklen stadigvæk til særskilt service efter 2, 9, 16 og 23 måneder, for at opretholde garantien.
Varenummer BC1012 Kategorier , , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Lås
Cykelhjelm
Pleje
Cykellygter
Skærme
Støtteben
Pakketilbud
Flaskeholder

Batavus Atmos er en let cykel, som du virkelig kan komme hurtigt af sted på. Cyklen kommer fra det anerkendte Hollandske mærke Batavus, der er kendt for at lave hurtige, letvægts kvalitetscykler. Dette ses blandt andet ved, at de har holdt vægten nede på cyklen ved at udstyre den med racerfælge og hydrauliske skivebremser. De hydrauliske skivebremse har mange fordele, de er mindre følsomme over for mudder, vand og snavs, hertil har hydrauliske skivebremser en kraftig og nøjagtig bremsning, samtidig med, at der er minimalt vedligehold på dem. Derudover kommer cyklen med nogle af de bedste punkteringsresistente dæk, der findes på markedet, hvilket sikrer, at du undgår alle de trælse punkteringer.

Årgang

2020

Antal gear

10 gear

Bremsetype bag

Hydraulisk skivebremse

Bremsetype for

Hydraulisk skivebremse

Cykelstørrelse

21” / 53cm (175-182 cm)

Din højde

175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182

Farve

Hvid

Geargruppe

Shimano Tiagra

Geartype

Udvendige gear

Hjulsæt materiale

Aluminium

Hjulstørrelse

700c/28”

Kassette

Shimano 10 gear

Køn

Herre

Kranksæt

1x kranksæt, aluminium

Mærke

Stelmateriale

Aluminium

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.