Batavus Genova E-Go

DKK 16.999,00

Batavus Genova E-go er udstyret med en affjedret forgaffel, som gør cyklen mere flexibel overfor underlag. Dette betyder blandet andet, at du sagtens kan tage en tur på grusveje på cyklen. Derudover er cyklen udstyret med en fodbremse og hydraulisk fælgbremse, for- og baglygte som kører på cyklens batteri, godkendt ringlås, 7 indvendige gear og en lukket kædekasse.

Med smartPLUS E-bike kan du til enhver tid indlevere dit cykel til tjek hos os. SmartPLUS indeholder:
 • Sikkerhedstjek
 • Efterspænding af hele cyklen
 • Smøring af udvendige bevægelige dele
 • Smøring af drivlinje (herunder kæde)
 • Pumpning af dæk
 • Justering af sadel- og styrhøjde
 • Udmåling af batteri
 • Kontrol af motor
 • Smøring af batterilås
 • Smøring af batteri slids
 • Rådgivning om hvordan du forlænger batteriets levetid og rækkevidde. Denne rådgivning tager særligt udgangspunkt i batteriudmålingen og kontrollen af motoren.
Med smartPLUS e-bike slipper du altså helt for den løbende vedligehold af din cykel. Dog skal cyklen stadigvæk til særskilt service efter 2, 9, 16 og 23 måneder, for at opretholde garantien.
Varenummer BE1012 Kategorier , , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Batavus Genova E-go er udstyret med en affjedret forgaffel, som gør cyklen mere flexibel overfor underlag. Dette betyder blandet andet, at du sagtens kan tage en tur på grusveje på cyklen. Derudover er cyklen udstyret med en fodbremse og hydraulisk fælgbremse, for- og baglygte som kører på cyklens batteri, godkendt ringlås, 7 indvendige gear og en lukket kædekasse. Cyklen kommer med Batavus’ E-motion® Special Edition teknologi, som er et stabilt elsystem, der har et betjeningsvenligt display med 5 køreprogrammer, så du kan tilpasse din assistance til dine omgivelser. Motoren på cyklen er placeret i forhjulet, og cyklen kommer med et 500Wh batteri.

Årgang

2020

Affjedring

Affjedret forgaffel, Affjedret sadelpind

Antal gear

7 gear

Bremsetype bag

Fodbremse

Bremsetype for

Fælgbremse

Cykelstørrelse

19” / 48cm (168-175 cm)

Din højde

168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175

Farve

Sort

Geargruppe

Shimano Nexus

Geartype

Indvendige gear

Hjulsæt materiale

Aluminium

Hjulstørrelse

700c/28”

Køn

Dame, Herre

Kranksæt

1x kranksæt, aluminium

Mærke

Maksimal hastighed

25 km/t

Motor placering

Forhjulsmotor

Motorsystem

E-motion Entry

Stelmateriale

Aluminium

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.