Batavus Stratos

DKK 5.999,00

Batavus Stratos er en citybike i den bedste kvalitet, så du er sikret fornemmelsen, som man kender fra sportscyklen. Cyklens udtryk er også inspireret af retro-sportscyklen, så du får en super cool citybike. Herudover giver Stratos dig alt den komfort, som du kender fra den almindelige citybike. Den er perfekt til både hverdagsture og motionsture, og du kan alt efter behov skrue op og ned for ”hverdagsliret”.

Med smartPLUS kan du til enhver tid indlevere dit cykel til tjek hos os. SmartPLUS indeholder:
  • Sikkerhedstjek
  • Efterspænding af hele cyklen
  • Smøring af udvendige bevægelige dele
  • Smøring af drivlinje (herunder kæde)
  • Pumpning af dæk
  • Justering af sadel- og styrhøjde
Med smartPLUS slipper du altså helt for den løbende vedligehold af din cykel. Dog skal cyklen stadigvæk til særskilt service efter 2, 9, 16 og 23 måneder, for at opretholde garantien.
Se størrelsesguiden
Ryd
EAN: Varenummer BC1010 Kategorier , , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Lås
Cykelhjelm
Pleje
Cykellygter
Skærme
Støtteben
Pakketilbud

Batavus Stratos er en citybike i den bedste kvalitet, så du er sikret fornemmelsen, som man kender fra sportscyklen. Cyklens udtryk er også inspireret af retro-sportscyklen, så du får en super cool citybike. Herudover giver Stratos dig alt den komfort, som du kender fra den almindelige citybike. Den er perfekt til både hverdagsture og motionsture, og du kan alt efter behov skrue op og ned for ”hverdagsliret”. Cyklen kommer med nogle af de bedste punkteringsresistente dæk, der findes på markedet, hvilket sikrer, at du undgår alle de trælse punkteringer.

Årgang

2020

Antal gear

7 gear

Bremsetype bag

Hydraulisk skivebremse

Bremsetype for

Hydraulisk skivebremse

Cykelstørrelse

19” / 48cm (168-175 cm), 21” / 53cm (175-182 cm)

Din højde

168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182

Farve

Sort

Geargruppe

Shimano Nexus

Geartype

Indvendige gear

Hjulsæt materiale

Aluminium

Hjulstørrelse

700c/28”

Køn

Dame

Kranksæt

1x kranksæt, aluminium

Mærke

Stelmateriale

Aluminium

Vægt

15

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.