Batteriopgradering - op til 80 km

DKK 1.300,00

For kun 1300,- kan du opgradere dit batteri til et 10,4 Ah batteri, så din nye cykel kan køre op til hele 80 kilometer, afhængig af kørestil, cykeltype og terræn.Vi anbefaler, at du altid vælger et batteri med minimum 20% længere rækkevidde, end du i første omgang har brug for. Årsagen hertil er, at batteriet taber en smule kapacitet løbende, hvilket går ud over rækkevidden. Batteriet kan kun bestilles til denne pris, i sammenhæng med en cykel hvortil batteriet passer, da der er tale om en særlig opgraderingspris.

10 på lager

Varenummer 50783-BL-opgradering Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.