BikePartner matsort skærmsæt, 700x45mm

DKK 399,00

Beskyttende skærmsæt til 28″ citybikes, der beskytter uovertruffent mod vand, snavs og mudder. Skærmsættet passer til et utal af citybikes, hverdagscykler og elcykler, og har en bredde på hele 45mm, hvilket gør skærmsættet utroligt godt beskyttende. Modellen er matsort, hvilket giver et enkelt og stilrent udtryk. Vil du være optimalt beskyttet, anbefaler vi ikke at dækbredden er større end 42mm. Skærmene monteres med medfølgende stivere, der gør at skærmsættet altid sidder godt fast – selv ved kørsel på ujævnt underlag!

9 på lager

Varenummer 2645-11 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Hjulstørrelse

700c/28”

Mærke

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.