Cannondale SuperSix EVO

DKK 52.999,00

Med Cannondale SuperSix EVO har Cannondale skabt en af de ypperste carbon racercykler, der findes på markedet. Cyklen kommer med et stilrent design, hvor alle kablerne er pakket væk, derudover kommer raceren med et let carbon stel med nogle af de bedste komponenter som f.eks. en elektronisk Shimano Ultegra DI2 geargruppe.

Med smartPLUS kan du til enhver tid indlevere dit cykel til tjek hos os. SmartPLUS indeholder:
  • Sikkerhedstjek
  • Efterspænding af hele cyklen
  • Smøring af udvendige bevægelige dele
  • Smøring af drivlinje (herunder kæde)
  • Pumpning af dæk
  • Justering af sadel- og styrhøjde
Med smartPLUS slipper du altså helt for den løbende vedligehold af din cykel. Dog skal cyklen stadigvæk til særskilt service efter 2, 9, 16 og 23 måneder, for at opretholde garantien.
Varenummer C11371M10 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Flaskeholder
Lås
Cykelhjelm
Pleje
Cykellygter
Pakketilbud
Skærme

Med Cannondale SuperSix EVO har Cannondale skabt en af de ypperste carbon racercykler, der findes på markedet. Cyklen sparer dig for at træde 30 watt ved en fart på 48 km/t ift. konkurrenterne. Denne besparelse har de blandt andet opnået ved hjælp af et aerodynamisk design, hvor alle kablerne er pakket væk. Med en moderne geometri er der blevet gjort plads til, at der nemt kan sidde dæk med en bredde på 30 mm. Derudover kommer cyklen med en masse lækre komponenter, som en elektronisk geagruppe i form af Shimano Ultegra DI2, aerodynamiske carbon hjul med 45 mm dybde, Shimano Ultegra DI2 hydrauliske skivebremser og en masse andre lækre detaljer. Desuden er cyklen udstyret med en integreret sensor i forhjulet, som tracker din cykeltur, hvor den blandt andet måler distance, hastighed og forbrændte kalorier. Ved hjælp af Cannondales gratis app kan du følge med i dataene, som sensoren opsamler. På appen kan du også registrere cyklen og få beskeder om, hvornår den skal til service. Denne hårdkogt racercykel er skabt til en vinder, som kun vil have det bedste. Derudover er det også denne racercykel, som blandt andet danske Michael Valgren og Magnus Cort kører på.

Årgang

2021

Antal gear

22 gear

Bremsetype bag

Hydraulisk skivebremse

Bremsetype for

Hydraulisk skivebremse

Carbon-type

BallisTec

Cykelstørrelse

22” / 56 cm (ca. 171-189 cm)

Din højde

171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189

Farve

Sølv

Geargruppe

Shimano Ultegra Di2

Geartype

Udvendige gear

Hjulsæt materiale

Carbon

Hjulstørrelse

700c/28”

Kassette

Shimano Ultegra, 11-30T

Køn

Herre

Kranksæt

2x kranksæt, aluminium

Mærke

Stelmateriale

Carbon

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.