Cateye Padrone Wireless

DKK 499,00

Med et stort display, lang batterilevetid og et simpelt skifte mellem displays, er Padrone den ideelle cykelcomputer til alle der værdsætter simpel teknologi og en hurtig, enkel opsætning. Modellen kan måle aktuel-, gennemsnits- og maksimal hastighed, ligesom den kan måle trip distance, total distance (ODO) og tid. Computeren har et integreret digitalt ur, ligesom den har et inkorpereret stopur. Cateye Padrone er udstyret med en unik ClickTec brugerflade, der er simpel at finde rundt i, når du cykler. Cykelcomputeren kommunikerer trådløst med et medfølgende mount, der monteres på cyklens forgaffel samt en medfølgende magnet der monteres på et eger i forhjulet.

10 på lager

EAN: 4990173027811 Varenummer 7907650 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.