Cateye Velo Wireless

DKK 399,00

Cateye Velo Wireless er en simpel og holdbar trådløs cykelcomputer, der blandt andet kan måle: aktuel-, gennemsnits- og maksimal hastighed, samt trip distance, total distance, tid forløbet og antal kalorier forbrændt. Computeren holder batteri i lang tid, og monteres let og simpelt med tilhørende strips, besalg og et programérbart odometer. Computeren kan sættes til automatisk at tænde og slukke. Computeren anbefales til motionisten, der interesserer sig for hastighed og længde på cykelturen, men som ikke har behov for yderligere analyse af cykelturen.

44 på lager

EAN: 4990173028580 Varenummer 1604350 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.