Computer Cateye Velo 7 Sort VL-520

DKK 199,00

Simpel cykelcomputer, der kan måle aktuel-, gennemsnits- og maksimal hastighed. Herudover er det muligt at måle: trip distance, total distance (ODO), tidsforløb. Cykelcomputeren anbefales til motionisten eller pendleren, der ønsker en simpel cykelcomputer-løsning, der kan måle de mest fornødne data. Velo 7 er med ledning, hvilket vil sige at en ledning fører data fra en tæller i forhjulet op til cykelcomputeren. Computeren monteres nemt med tilhørende strips, beslag og et programérbart odometer. Computeren anbefales til motionisten, der interesserer sig for hastighed og længde på cykelturen, men som ikke har behov for yderligere analyse af cykelturen. Vi anbefaler modellen til el-cykler med frontmtor, da trådløse cykelcomputere kan påvirke visse motorer.

29 på lager

EAN: 4990173023929 Varenummer 7905520 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.