Spar 33%

Craft EBC Aero SS Jersey, Støvring Cykler Edition

DKK 599,00

Spar DKK 300,00
Før DKK 899,00

Tætsiddende Elite cykeltrøje med fokus på funktionalitet, aerodynamik og bevægelsesrihed. EBC Aero SS er Craft’s bud på den ultimative elite all-round cykeltrøje, der blandt andet har været brugt af Team Sunweb igennem flere år.

Ryd
EAN: Varenummer 1908503-0000 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Craft EBC Aero SS er en del af Støvring Cyklers sortiment af cykeltøj, hvorpå der fremgår reklamer for virksomheder såsom: SRAM, Look, LogicMedia, Scott og Cannondale. Cykeltrøjen er komfortabel og har en enorm god åndbarhed, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved det tynde stof der er brugt på produktion af trøjen. Herudover er der ventilation under armene. Trøjens ærmer går langt ned på overarmen, hvilket giver en tætsiddende, komfortabel og aerodynamisk pasform, der egner sig perfekt til elite-rytteren eller motionisten, der sætter pris på kvalitet og komfort. Modellen har tre åbne baglommer, samt én baglomme med lynlås, hvor fx telefon, betalingskort eller nøgler kan opbevares. Craft EBC Aero SS er lille i pasformen, og vi anbefaler derfor at gå én størrelse op ift. det almindelig pasform.

Årgang

2021

Tøj Størrelse

, , ,

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.