Spar 44%

Craft EBC BIB Shorts, Støvring Cykler Edition

DKK 899,00

Spar DKK 701,00
Før DKK 1.600,00

Nyder du også de lange dage i sadlen? Så kender du også puden i cykelbuksens betydning. Netop derfor er Støvring Cyklers cykeltøj udviklet af Craft, der arbejder målrettet på at udvikle avanceret cykeltøj til ethvert behov. Craft EBC BIB Shorts er udstyret med en avanceret top-kvalitets pude, laserskårede bukseben og komfortable seler.

Ryd
EAN: Varenummer 1908124-0000 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Craft EBC Bib Shorts er produceret med den populære Infinite C1 pude, der er udviklet i samarbejde med World Tour holdet Orica-Greenedge, og siden hen udviklet, så den giver den komfort og funktionalitet, som en toppræstation kræver. Puden er skabt af – og til – elite atleter, der bruger mange timer på cyklen, og som hverken går på kompromis med komfort, funktionalitet og kvalitet. Infinite C1 puden er opdelt i zoner, der følger kroppen, giver en ergonomisk støtte og møder de unikke krav og anatomiske behov, som elite ryttere og entusiaster søger. Puden er laserskåret med den patenterede “FOAM CUTTING TECHNOLOGY”, der skaber den ultimative køreoplevelse for både PRO atleten såvel som motionisten, der sætter pris på kvalitet og komfort på cykelturene. Selve buksen har en god, tætsiddene pasform, der giver optimal støtte og komfort. Buksen er udviklet i samarbejde med ryttere på World Tour, og der er i den forbindelse en lomme på selerne med plads til radio. Modellen er lille i størrelsen, så bruger du normalt str. M i cykeltøj anbefaler vi str. L.

Årgang

2021

Tøj Størrelse

, , , , , ,

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.