Spar 31%

Craft Elite Wind Vest, Støvring Cykler Edition

DKK 549,00

Spar DKK 250,00
Før DKK 799,00

Let elastisk vindvest med en tæt pasform, vindtæt front og net bagpå for optimal beskyttelse og ventilationen. Vesten er i flere år blevet brugt på World Tour hold såsom Team Sunweb.

Ryd
EAN: Varenummer 1901136-0000 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Den populære Craft EBC Wind Vest er en high-end vindvest til motionisten eller elite-atleten, for hvem kvalitet, beskyttelse og komfort betyder alt. Nettet på bagsiden af vesten giver en god ånbarhed. Vesten er udviklet i et strækbart materiale, der giver en uovertruffen køreoplevelse! Vesten er en del af Støvring Cyklers designede cykeltøj, og er derfor produceret med logoer fra samarbejdspartnere og sponsorer. Se hvilke på billedet ovenfor.

Årgang

2021

Tøj Størrelse

, , , , , ,

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.