Spar 36%

Craft PBC SS Jersey, Støvring Cykler Edition

DKK 499,00

Spar DKK 276,00
Før DKK 775,00

Elastisk og behagelig cykel jersey, som giver meget komfort og god styring af kropstemperatur under de fleste forhold. Craft PBC SS 2.0 er den mest solgte cykeltrøje på det danske marked!

Ryd
EAN: Varenummer 1908120-0000 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Den elastiske og komfortable Craft PBC SS 2.0 er den mest solgte cykeltrøje på det danske marked. Trøjen er især populær blandt motionister, der ønsker en høj grad af komfort og åndbarhed. Trøjen er udstyret med tre åbne baglommer, samt én lukket baglomme med lynlås, hvor der fx kan opbevares telefon, betalingskort eller nøgler. Trøjens ærmer går langt ned på overarmen, hvilket giver en uovertruffen komfort. Trøjen er en del af Støvring Cyklers sortiment af cykeltøj, hvorfor der fremgår logoer fra samarbejdspartnere og sponsorer.

Årgang

2021

Tøj Størrelse

, , , , , ,

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.