Endura Windchill Jacket II

DKK 945,00

Windchill II er Endura’s bud på den perfekte cykeljakke til kølige årstider, der både er varm, åndbar og yderst vindtæt. I armhulerne findes velplacerede lynlåse, for hurtig varmeregulering på cykelturen. Jakken er udstyret med tre store baglommer, samt en mindre lomme med lynlås.

Ryd
EAN: Varenummer E9161YV Kategorier , , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Windchill II er Endura’s bud på den perfekte cykeljakke til kølige årstider, der både er varm, åndbar og yderst vindtæt. I armhulerne findes velplacerede lynlåse, for hurtig varmeregulering på cykelturen. Jakken er udstyret med tre store baglommer, samt en mindre lomme med lynlås. Nederst på Windchill II sidder en smal silikonekant, der sikrer at pasformen opretholdes, og at jakken ikke glider op under aktivitet.
På bagsiden af jakken er Endura’s ikoniske logo at finde. På jakken er logoet markeret med refleks, hvilket giver god synlighed i de mørke træningstimer. Windchill II anbefales til pendlere og motionister, der ønsker en cykeljakke i høj kvalitet til de kolde efterårs- og vinterture.

Køn

Herre

Mærke

Tøj Størrelse

, , , , ,

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.