ESI Chunky silikonegreb

DKK 199,00

ESI udvikler silikonegreb til mountainbikes, der skaber den ultimative kontrol, komfort og køreoplevelse for mountainbikeren. Grebene findes i et væld af farver og tykkelser, så du kan med garanti finde et type greb, der passer netop til dit behov!

1 på lager

Varenummer GBK02 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

ESI Chunky er det ultimative greb til mountainbikes og kan samtidigt anbefales som et behageligt greb på citybikes. ESI Chunky er 32mm bredt, 132mm langt og vejer 60 gram(+/- 5%). Vi anbefaler i særdeleshed ESI Chunky til rytteren der ønsker høj komfort, og som har medium til store hænder. Grebet har et ekstremt godt greb – selv i regnvejr, og er produceret i 100% silikone uden latex! Dette gør at holdbarheden af grebet er ekstremt lang.

Farve

Sort

Mærke

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.