ESI Extra Chunky silikonegreb

DKK 249,00

ESI udvikler silikonegreb til mountainbikes, der skaber den ultimative kontrol, komfort og køreoplevelse for mountainbikeren. Grebene findes i et væld af farver og tykkelser, så du kan med garanti finde et type greb, der passer netop til dit behov!

2 på lager

Varenummer XLCBU Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

ESI Extra Chunky er det tykkeste greb i ESI-serien, og har en tykkelse på hele 32mm når det sidder på styret. Grebet er 132mm langt og vejer 80 gram. ESI grebene er suveræne til mountainbikeren, der ønsker kontrol over sin cykel, men som stadigvæk sætter pris på maksimal komfort. Håndtagene anbefales til personer med medium til store hænder, da det ellers kan føles svært at nå rundt om hele håndtaget, og derved få fuld kontrol over cyklen. Grebet har et ekstremt godt greb – selv i regnvejr, og er produceret i 100% silikone uden latex! Dette gør at holdbarheden af grebet er ekstremt lang. Samtidigt gør silikonen, at grebet ikke falmer i farven.

Farve

Blå

Mærke

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.