ESI Fit SG silikonegreb

DKK 299,00

ESI udvikler silikonegreb til mountainbikes, der skaber den ultimative kontrol, komfort og køreoplevelse for mountainbikeren. Grebene findes i et væld af farver og tykkelser, så du kan med garanti finde et type greb, der passer netop til dit behov!

1 på lager

Varenummer FSGGN Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

ESI Fit SG er det ultimative greb til mountainbikeren, der ønsker fuld kontrol over cyklen på krævende mountainbikespor. ESI Fit SG er 30mm bredt på det smalleste sted, 130mm langt og vejer 57 gram(+/- 5%). Fit SG udmærker sig særligt ved, at grebet er tyndt inderst inde, men bliver bredere jo længere ud mod styrenden du holder hånden. Det betyder at du får et ekstremt godt greb i håndtaget, samtidigt med at komforten er i top, fordi grebet er tykt i enden. Grebet har et ekstremt godt greb – selv i regnvejr, og er produceret i 100% silikone uden latex! Dette gør at holdbarheden af grebet er ekstremt lang.

Farve

Grøn

Mærke

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.