ESI Racer's Edge silikonegreb

DKK 199,00

ESI udvikler silikonegreb til mountainbikes, der skaber den ultimative kontrol, komfort og køreoplevelse for mountainbikeren. Grebene findes i et væld af farver og tykkelser, så du kan med garanti finde et type greb, der passer netop til dit behov!

4 på lager

Varenummer GREW9 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

ESI Racers Edge er det ultimative greb til mountainbikes og kan samtidigt anbefales som et behageligt greb på citybikes. ESI Chunky er 30mm bredt, 130mm langt og vejer 50 gram(+/- 5%). Racers Edge er den tyndeste version af ESI grebene, og anbefales til rytteren med medium størrelses hænder, der ønsker maksimalt greb uden at gå på kompromis med stødabsorberingen. Grebet har et ekstremt godt greb – selv i regnvejr, og er produceret i 100% silikone uden latex! Dette gør at holdbarheden af grebet er ekstremt lang.

Farve

Hvid

Mærke

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.