GripGrab Nordic Windproof Deep Winter Lobster Glove

DKK 529,00

GripGrab Nordic Hummerhandsker til vintercykling er designet til at holde dine hænder behageligt tilpas under ekstremt kolde vinterforhold. De stærkt isolerende handsker har vindtæt og vandtæt stof for at beskytte dig mod elementerne.

Ryd
EAN: Varenummer 1019 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

GripGrab Nordic Hummerhandsker til vintercykling er designet til at holde dine hænder behageligt tilpas under ekstremt kolde vinterforhold. De stærkt isolerende handsker har vindtæt og vandtæt stof for at beskytte dig mod elementerne. Det trefingrede hummerhandske-design hjælper med at bevare bevægeligheden, selv når du cykler i temperaturer under frysepunktet. Det giver dig optimalt greb og kontrol.

Farve

Sort

Køn

Dame, Herre

Mærke

Tøj Størrelse

, , , , ,

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.