Hjelm Hyban 2.0

DKK 919,00

Hyban 2.0 kombinerer en meget robust hård skal med store ventilationsåbninger. De store hovedreflekser og flere ekstra reflekser sørger for, at cyklisten er godt synlig – både dag og nat. Sammen med det integrerede, kraftige LED-baglys gør det Hyban til den perfekte hverdagshjelm i byen. En af de letteste cykelhjelme med hård skal på markedet!

Tilgængelig på restordre

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Med et markant design appellerer Hyban 2.0 til den urbane cyklist, som ønsker et stilrent og diskret look. Hjelmen har en robust ABS-skal og samme stærke udtryk som en skaterhjelm. Den fås i et væld af virkelig lækre farver – den er det perfekte valg til den stilbevidste cyklist. Fluenet: God beskyttelse mod insekter. Plads til hestehalen: Velegnet til cyklister med hestehale. Fuld ring: Fuldt omsluttende kunststofring forbundet med et justeringssystem. Ventilation: Optimal ventilation af denne hjelmtype med 5 luftindgange 8 luftudgange. Zoom Ace Urban: Justeringssystem til finjustering med robust justeringshjul til individuel tilpasning. Stort, højtsiddende og integreret LED-baglys med 180° synlighed.

Farve

Rød

Køn

Dame, Herre

Mærke

Tøj Størrelse

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.