Hjelm MountK

DKK 689,00

Offroad sikkerhed!. En ideel hjelm til alle, der ikke blot har høje standarder for det perfekte trail, men også for personlig sikkerhed. Med support fra et professionelt cykelhold opnår vi en stor portion erfaring, som kan bruges til den kontinuerlige udvikling af vores cykelhjelme. MountK er en førsteklasses begynderhjelm med lav vægt, der indeholder mange dokumenterede teknologier fra professionel cykelsport.

Tilgængelig på restordre

Varenummer 81715 Kategorier , , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Smart sportshjelm med højdejusterbar skygge og 15 ventilationskanaler.
Høj grad af synlighed på grund af skarpe reflekser
God ventilation med 5 luftindgange og 10 luftudgange, der er forbundet med luftkanaler
Størrelsesjustering ved hjælp af en helring fremstillet af særlig slidstærk og let formbar plastik til optimal stabilitet og formtilpasning
Beskyttelse af underkanten: Beskytter hjelmen mod eksterne påvirkninger
Fluenet til beskyttelse mod insekter

Farve

Pink

Køn

Dame, Herre

Mærke

Tøj Størrelse

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.