Hjelm Scraper 3.0

DKK 489,00

Livsstilsatleter sætter deres lid til hard shell hjelme, som er robuste og ser sporty ud. Scraper 3.0 overbeviser sportsentusiaster hele vejen rundt. Den ser ikke bare cool ud som hard shell hjelm – den er samtidig særdeles egnet til enhver form for action-fyldt fritidsaktivitet. Scraper 3.0 føler sig lige så godt hjemme på cyklen som op og ned ad halfpipe skaterrampen og beskytter såvel BMX-køreren som longboard-entusiasten med den samme grad af pålidelighed. Og med vinterkittet, der fås som ekstratilbehør, kan du bevæge dig ud i al slags vejr. Med sine mange luftindgange og luftudgange samt de talrige indstillingsmuligheder, der tilpasser Scraper 3.0 til ethvert hoved i nogle få nemme trin, sikrer det intelligente ventilationssystem den størst mulige komfort.

Tilgængelig på restordre

Varenummer 81764 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Scraper 3.0 er den seneste opdatering af vores populære skaterhjelm. Her får du god beskyttelse i et enkelt og kompakt design.
Plads til hestehalen: Hjelmen er velegnet til fletninger/hestehaler
Forced Air Cooling Technology: Avanceret ventilationssystem til et optimalt klima for hovedet
God ventilation med 4 luftindgange og 4 luftudgange
Størrelsesjustering ved hjælp af en halvring fremstillet af særlig slidstærk og let formbar plastik til optimal stabilitet og formtilpasning
Zoom Ace Urban: System til finjustering med handy justeringshjul til skræddersyet pasform

Farve

Blomme

Køn

Dame, Herre

Mærke

Tøj Størrelse

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.