Hjelm Youn-I

DKK 619,00

Innovativ sikkerhed. Youn-I MIPS fra ABUS er en moderne og særlig sikker cykelhjelm, der med det samme appellerer til to generationer. Med sit enkle og trendy city-look taler denne hjelm til både unge cyklister og kvinder, der er ude efter en cykelhjelm, der egner sig til mindre hovedstørrelser. Forkortelsen MIPS står for Multi-directional Impact Protection System og er udviklet af eksperter specialiseret i forebyggelse af hjerneskader som følge af rotationsfald. MIPS-systemet kan reducere energien fra kollisionen med op til 40 %, hvilket formindsker den belastning, der påføres hjernen, betydeligt. Dette kan reducere eller endda forebygge hjerneskader.

Tilgængelig på restordre

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Ny super smart junior-hjelm med lækre detaljer. Højt placeret nakke-lys med 180 graders synlighed. 17 store luftkanaler sikrer optimal ventilation. Den visirlignende forkant sikrer udvidet beskyttelse til ansigtet. Dybt område ved tinding og nakke til øget allround-beskyttelse. Den TÜV-godkendte skalhjem reducerer de skader, der opstår i forbindelse med et barns typiske brug. Zoom Evo Kids – præcist justeringssystem med et justeringshjul, der giver et godt greb. Stor integreret og højt placeret LED-baglygte med en synlighed på 180 grader. Størrelsesjustering med en helring fremstillet af slidstærk og formbar plastik til optimal stabilitet og formtilpasning. God ventilation med 5 luftindgange og 12 luftudgange, der er forbundet af luftkanaler. Indbygget fluenet. Passiv sikkerhed takket være reflekser.

Farve

Grøn

Køn

Dame, Dreng (barn), Pige (barn)

Mærke

Tøj Størrelse

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.