Nishiki Urban

DKK 16.999,00

Nishiki Urban er en designrig og funktionel elcykel. Det skjulte batteri gemmer sig elegant i cyklens stel, og man kan nærmest ikke se, at man kører på en elcykel. Urban er en velkørende og komfortabel elcykel, der især er velegnet til pendleren. Urban er udstyret med det nye Promovec CONNECT+ system, som erstatter det traditionelle elcykel display. Det betyder, at du kan koble din telefon op til cyklen via Bluetooth. Dermed har du altid de vigtigste oplysninger lige ved hånden.

Med smartPLUS E-bike kan du til enhver tid indlevere dit cykel til tjek hos os. SmartPLUS indeholder:
 • Sikkerhedstjek
 • Efterspænding af hele cyklen
 • Smøring af udvendige bevægelige dele
 • Smøring af drivlinje (herunder kæde)
 • Pumpning af dæk
 • Justering af sadel- og styrhøjde
 • Udmåling af batteri
 • Kontrol af motor
 • Smøring af batterilås
 • Smøring af batteri slids
 • Rådgivning om hvordan du forlænger batteriets levetid og rækkevidde. Denne rådgivning tager særligt udgangspunkt i batteriudmålingen og kontrollen af motoren.
Med smartPLUS e-bike slipper du altså helt for den løbende vedligehold af din cykel. Dog skal cyklen stadigvæk til særskilt service efter 2, 9, 16 og 23 måneder, for at opretholde garantien.
Se størrelsesguiden
Ryd
EAN: Varenummer 90621900 Kategorier , ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Nishiki Urban en en designrig og funktionel elcykel. Udstyret med bagagebærer, for-/bagskærm, for-/baglygte, forsikringsgodkendt lås og støttefod, har du alt hvad du skal bruge for at komme ud på asfalten. Baghjulsmotoren på hele 250W fra danske Promovec er en let, simpel og støjsvag motor. Baghjulsmotoren, kombineret med udvendige Shimano Acera gear, gør cyklen mere sporty. Ligesom ved en forhjulsmotor får du hjælp blot ved at træde i pedalerne. Hjælpen fra motoren vil her føles som et behageligt, jævnt skub. Batteriet som ligeledes er fra danske Promovec fåes i 2 forskellige størrelser: 374WH/10,4AH – op til 80km (Standard), 460WH/12,8AH – op til 100km (Tillæg på 2000kr). Til at styre motoren har Promovec udviklet fremtidens display til elcykler, Promovec Connect + består af et minimalistisk display, som du kan anvende på turen samt et Bluetooth-opereret system, der forbinder mobilen og elcyklen via en app – fungerer til iOS og Android. Bremserne som skal bremse hele denne herlighed ned er de gennemtestede HD-T285 hydrauliske skivebremser fra Tekno.

Årgang

2021

Antal gear

9 gear

Bremsetype bag

Hydraulisk skivebremse

Bremsetype for

Hydraulisk skivebremse

Cykelstørrelse

20” / 50-51cm (173-180 cm), 21,5” / 54-55cm (173-183 cm)

Din højde

173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183

Farve

Grå

Geargruppe

Shimano Alivio

Geartype

Udvendige gear

Hjulsæt materiale

Aluminium

Hjulstørrelse

700c/28”

Kassette

Shimano 9 gear

Køn

Dame

Kranksæt

1x kranksæt, aluminium

Mærke

Maksimal hastighed

25 km/t

Motor placering

Baghjulsmotor

Motorsystem

Promovec

Stelmateriale

Aluminium

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.