Panaracer TourGuard Plus, 700x38

DKK 299,00

Det populære Panaracer TourGuard Plus er det ultimative dæk til pendleren, der kører bykørsel eller touring, og som ikke vil punktere. Om end en høj vægt på 850 gram pr. dæk, er dækket et af de bedste punkterhæmmende dæk. Dækket er udstyret med et 4,5mm punkterbeskyttende lag, der lader dig slippe for et utal af punkteringer. Dækket har en lav rullemodstand og giver masser af komfort og synlighed, grundet tydelige reflekskanter. Modellen passer til hjul på 28″ (700c), og er 38mm bredt, hvilket giver et godt greb på fast underlag.

6 på lager

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Hjulstørrelse

700c/28”

Mærke

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.