Puky Cyke 20-3 Light Kiwi

DKK 3.299,00

Puky Cyke 20-3 Light er en stilren citybike med en ultra lav vægt på kun 11 kilo til de mindste trafikanter. Cyklen kombinerer på attraktiv vis et stilrent design med masser af sikkerhed – så både børn og forældre er trygge. Modellen er udstyret med et aluminiumskomponenter, tre indvendige Shimano Niexus gear, LED baglygte med parkeringslys, LED forlygte med automatisk sensor og hele tre bremser – nemlig både fodbremse og to håndbremser.

1 på lager

Med smartPLUS kan du til enhver tid indlevere dit cykel til tjek hos os. SmartPLUS indeholder:
  • Sikkerhedstjek
  • Efterspænding af hele cyklen
  • Smøring af udvendige bevægelige dele
  • Smøring af drivlinje (herunder kæde)
  • Pumpning af dæk
  • Justering af sadel- og styrhøjde
Med smartPLUS slipper du altså helt for den løbende vedligehold af din cykel. Dog skal cyklen stadigvæk til særskilt service efter 2, 9, 16 og 23 måneder, for at opretholde garantien.
Varenummer PUKY-4761 Kategorier ,

Ekstra Tilbehør

Er ikonet nedefor orange, så følger der allerede dette tilbehør med til cyklen. 

Er ikonet gråt, så kan du klikke på det og tilkøbe ekstra tilbehør. Vi har udvalgt tilbehør der passer perfekt til lige netop denne cykel.

Puky Cyke 20-3 Light er en stilren citybike med en ultra lav vægt på kun 11 kilo til de mindste trafikanter. Cyklen kombinerer på attraktiv vis et stilrent design med masser af sikkerhed – så både børn og forældre er trygge. Modellen er udstyret med et aluminiumskomponenter, tre indvendige Shimano Niexus gear, LED baglygte med parkeringslys, LED forlygte med automatisk sensor og hele tre bremser – nemlig både fodbremse og to håndbremser. Dertil er cyklen udstyret med bagagebærer, skærme, støtteben, kædeskærm og punkterhæmmende dæk. Siddepositionen på Puky Cyke 20-3 er oprejst, for at skabe det mest optimale synsfelt for barnet. Sadlen og styret kan justeres højt op, hvilket sikrer at cyklen har en lang brugstid. Idet cyklen primært er produceret med aluminiums-materialer, vil cyklen ikke ruste. Puky Cyke 20-3 Light passer til børn i alderen +6 år i højden 122-141 centimeter og med en skridtlænge på 53-65 centimeter.

Antal gear

3 gear

Bremsetype bag

Fælgbremse

Bremsetype for

Fælgbremse

Cykelstørrelse

20” hjul (ca. 120-135cm)

Din højde

120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135

Farve

Grøn

Geargruppe

Shimano Nexus

Geartype

Indvendige gear

Hjulsæt materiale

Aluminium

Hjulstørrelse

20”

Køn

Dreng (barn), Pige (barn)

Kranksæt

1x kranksæt, aluminium

Mærke

Stelmateriale

Aluminium

Vægt

11.4

Alternative produkter

Størrelsesguide

Angivne størrelser og centimetermål er vejledende og er baseret på information fra producenten af cyklen/modellen. I enkelte tilfælde justerer vi størrelserne baseret på erfaring fra vores sælgere i butikken. 

Det KAN være en kompliceret sag, at vælge cykelstørrelse. For mere info kan du klikke dig videre til vores helt generelle cykelstørrelsesguide.